Een extra service die we aanbieden i.v.m. opbouwen van de immuniteit bij jonge kinderen.

Er zijn heel wat eenvoudige en natuurlijke middelen om de immuniteit van je kind op te bouwen. Fundamenteel ook is dat het op jonge leeftijd gebeurt als basis voor een goede gezondheid in de rest van het leven. Omdat ik constateer dat ouders vaak worstelen met het vele ziek zijn van hun kindjes, bied ik een extra service aan. Jonge kinderen mogen af en toe ziek zijn. Maar we mogen het niet gewoon worden dat kinderen voortdurend ziek zijn. Alhoewel het wel ‘de norm’ wordt. Als ervaringsdeskundige i.v.m. immuniteitsproblemen heb ik in de loop van mijn leven heel wat gestudeerd op en uitgeprobeerd om mijn immuniteit te versterken. Na 20 jaar met baby’s, peuters en kleuters te werken, kan ik ook voor hen basisregels formuleren ter ondersteuning en preventie. Basisregels die we in onze Coca-Colacultuur vaak zijn kwijtgespeeld. We zijn nogal wat ongezonde gewoonten normaal gaan vinden en ver weg van de verbinding met de natuurlijke en gezonde processen.

Wil je graag van dit aanbod gebruik maken, dan kan je als deelnemer van ons aanbod via sms (gsm 0497.466.511) een afspraak maken om te skypen, te whatsuppen of te bellen (052.50.49.84) Ik luister naar hoe jullie het nu aanpakken en vul aan waar nodig. Dit is een gratis service. Kom je graag langs voor een persoonlijk gesprek? Warm welkom.

Mijn aanbod is educatief en preventief bedoeld en vervangt uiteraard niet de consultatie bij een arts. Een vrije bijdrage als ondersteuning voor Kdanse vzw apprecieer ik.

Deel de liefde: