Getuigenissen

Getuigenissen2018-06-21T21:40:57+00:00

Uit het verslag van Kristien:

Aly kan maar niet genoeg krijgen van m’n buik en blijft rustig doorvoelen. Daarna mag hij m’n benen opnieuw op het bed leggen en toont Hannah hoe hij m’n benen kan modeleren. Ze raakt mijn rechterbeen aan en gaat er zachtjes over naar m’n tenen toe. Het is een zachte maar toch gedecideerde beweging die verlossend werkt. Alsof m’n benen heel licht gemaakt worden. Aly probeert m’n linkerbeen. Eerst een beetje te stevig maar na mijn aangeven, heeft hij het helemaal beet. Zalig, zo’n twee masseurs ! En dan een heel straf moment : Aly is even bezig met het modeleren en ons kindje beweegt duidelijk in de richting van zijn aanraking. We hebben thuis nog geoefend en fantastisch hoe de baby reageert op Aly. Onvoorstelbaar ! Ik beweeg m’n hand soms een tijdlang op m’n buik en ze beweegt rustig met hier en daar een stootje. Als Aly zijn hand legt, dan is het alsof ze sprongetjes van geluk maakt omdat papa daar is.
Echt geweldig.

Getuigenis van Daphne:

In de individuele sessies zowel tijdens de zwangerschappen als na de bevallingen hebben we steeds warm en liefdevol advies gekregen van Hannah. Ze hielp ons vaak op weg. Ook de watergewenning zijn geweldig ontspannende momenten met het gezin. De terugkerende rituelen, liedjes enz. geven de kinderen een vertrouwd gevoel. Een aanrader voor alle mama’s en papa’s die bewust willen omgaan met zwangerschap, geboorte, groei en ontwikkeling in de eerste levensjaren.

Getuigenis van Caroline:

Lieve Hannah,
We zijn je zo dankbaar voor alles wat je ons reeds leerde… op een rustige, liefdevolle en zeer bewuste manier leerde je ons hoe onze kids te dragen, te voelen en hoe communiceren met hen. De kinderen krijgen dankzij deze aanpak zoveel vertrouwen in zichzelf en in onze relatie.
Elke week opnieuw een mooi moment van connectie met hen, elke week opnieuw bewuste aandacht en samen genieten in het water, elke week opnieuw leren we zoveel bij!
Dank je wel!
L
iefs, Caroline en Michel